Voorwaarden

Artikelindex

 

Adres gegevens:


Meubelmakerij Beertje
Eigenaar: Mirjam Langenberg-Delwig
Wiardaplantage 66
8939AB Leeuwarden
Tel: 058-8441229/06-55561624 bereikbaar op maandag tot zaterdag van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK inschrijfnummer: 01150158
BTW nummer: 101176922B01

Bestellen

Bestellen bij Meubelmakerij Beertje kan via de mail en telefonisch. Ik ben telefonisch niet altijd bereikbaar, daarom is het handiger om eerst een mailtje te sturen. Bellen mag natuurlijk altijd en belt u niet annoniem dan bel ik u zo snel mogelijk weer terug. Een mail zal binnen 24 uur beantwoord worden.


Betalen

Bij meubelmakerij beertje geld een aanbetaling van 15% bij kleine opdrachten onder de €200,-. Bij grote opdrachten boven de €200,00 geld een aanbetaling van 50%, wanneer deze aanbetaling voldaan is zal de afgesproken levertijd in gaan. De rest van het verschuldigde bedrag betaald u bij het afhalen of bij aflevering. Voor het bezorgen van producten is de betaling voor de levering. Mijn bankrekenning nummer is NL02ABNA0470834838, vermeld uw naam en factuur nummer.

Bezorgen / ophalen

Verzending zal gebeuren zodra het aankoopbedrag is betaald, (inclusief  evt. verzendkosten.). Wanneer een produkt niet op voorraad is zal ik u hier van op de hoogte brengen.

Producten zullen zorgvuldig worden verpakt, zodat beschadigen tijdens verzenden tot een minimum wordt beperkt.
Verzendingen worden verzekerd verzonden, mocht er duidelijk schade zijn na de verzending en door de verzending laat het mij dan zo spoedig mogelijk weten.
Wilt u het bestelde artikel ophalen, dan is het aan te bevelen om een afspraak hiervoor te maken. Dit kan via email. Het bestelde artikel wordt dan voor u klaargezet.
Voor het bezorgen komen er wel extra kosten bij, deze kosten hangen af van de groote van de bestelling en de reisafstand. Ophalen kan alleen op afspraak. Wiardaplantage 66, 8939 AB Leeuwarden, 058-8441229

Garantie

Op de door mij gemaakte produkten is een gerantie van 1 jaar, zolang ze voor de doeleinden gebruikt worden waarvoor ze bestemd zijn. Schade aan de verf of andere onderdelen door gebruik valt niet onder de garantie.

U kunt uw bestelling annuleren, indien dit binnen 5 werkdagen gebeurt nadat uw bestelling is geplaatst en als de bestelling nog niet is betaald en verstuurd. U kunt deze annulering schriftelijk doorgeven per e-mail.

 

Produktie

Ook maak ik exclusief kinderspeelgoed en kindermeubilair. Dat wordt met de hand gemaakt en met de hand geschilderd met watergedragen verf.  De produkten worden met grote nauwkeurigheid gemaakt, er zijn geen scherpe randen, alles wordt netjes gefreesd en geschuurd.

 

Levertijd

De levertijd van uw bestelde meubel of ander artikel hangt af van de grote en de complexheid van het meubel of speelgoed wat gemaakt moet worden. Het meubel of speelgoed wordt volledig met de hand gemaakt, hiervoor zal dan ook in overleg met de klant een levertijd/datum voor worden gegeven.

Portfolio

 • Tafels
 • Stoelen
 • Kasten
 • bedden


  Bedden
 • Werk ruimte
 • Overige
 • Speelgoed
 • Kindermeubels
 • accesoires


  Leuke presentjes